V soboto, 11. marca, smo na povabilo organizatorja, kulturnega društva Hiša čez cesto, sodelovali na prireditvi Pod okence pridem v Šenčurju.

V družbi mnogih pevcev in godcev ljudskih pesmi, para plesalcev ter izrednega citrarja in vokalistke Tomaža in Ane Plahutnik smo se odlično počutili. Prepričani smo, da smo skupaj dobro voljo in pristno doživetje prenesli tudi na številke poslušalce v napolnjeni dvorani Doma krajanov Šenčur.

Nastop je bil žal zadnji za našega dolgoletnega basista Boruta Krča, ki zapušča društvo, čeprav vsi upamo, da se nam na katerem od bodočih koncertov vseeno še pridruži. To slovo prihaja po tem, ko sta nas v začetku marca iz osebnih razlogov zapustila ustanoviteljica in umetniška vodja dr. Metka Knific Zaletelj ter grafični oblikovalec in vsestranski pomočnik pri organizaciji koncertov Igor Šober.

Preostali člani Jerbasa z velikim zagonom nadaljujemo z vajami in delom ter aktivno iščemo nove pevce. Interesente vabimo, da nam pišejo po Facebooku (Kulturno društvo Jerbas), Instagramu (KD Jerbas) ali po elektronski pošti na naslov info@jerbas.si. 😉